Onze geschiedenis

In de herfst van 2005 kwamen Martin en Tim bij elkaar met het idee om samen een fietsenzaak op te richten. Martin heeft in Panningen een tandartspraktijk gehad. Tim kwam al van jongs af aan bij Martin in de praktijk dus ze kennen elkaar al meer dan 20 jaar. Tim kreeg altijd de oude autoboekjes die bij Martin in de praktijk lagen. In ruil hiervoor gaf de moeder van Tim zo af en toe een bosje bloemen. Dit schepte een speciale band.

In 2003 moest Martin vanwege persoonlijke omstandigheden de praktijk sluiten. En 2 jaar later zijn Tim en Martin elkaar weer tegengekomen. Tim die inmiddels al 7 jaar actief was in de tweewielerbranche liep al een tijdje rond om ooit op een dag iets voor zichzelf te beginnen. Ook Martin is een echte fietsliefhebber en had ook veel zin om een fietsenzaak te beginnen.

En uiteindelijk is het ons samen gelukt. In de lente van 2006 hebben we een pand gehuurd aan de Kerkstraat 52/A te Panningen. Na een flinke opknap beurt en vele uurtjes werk is het pand omgetoverd tot een fietsenzaak. Op 10 juni 2006 hebben we De TandeM geopend.

Na een samenwerking van 6 jaar is Martin er vanwege gezondheidsredenen mee gestopt. Vanaf 2012 werken de ouders van Tim en zijn vrouw mee in de winkel!


Groetjes,

Tim en medewerkers.